Sunday, July 14, 2013

TANIŞMA FASLI


                        Uzuuuuunnn zamandır gündemki blogları takip ede ede en sonunda blog açmaya karar verdik iki kardeş olaraktan.(Eda'nın baskılarının büyük bi' etkisi var :D) İnşallah beklediğiniz ve istediğiniz güzellikte yazılar yazarız :) Öncelikle bu işin ne kadar zor olduğunu söylemeliyiz ( yeni başladığımızdan mıdır nedir bilemeyiz ama çokça zorlandık :D ) Ama içimden bi' ses bunu yapabileceğimizi söylüyor.
Sanırım birazda kendimizden bahsetmeliyiz..

  İlk olarak kendimden başlayacağım(inanın en zor yeri). Esra, şu anda biyerde okumuyorum üniversite tercihlerimi yaptım açıklanmasını bekliyorum. Her genç gibi müzik dinlemekten kitap okumaktan hoşlanıyorum. Kardeşime göre gayet pasaklı, kendime baksam bi'şeye benzeyebilecek biriyim ama şuanki halimden oldukça memnunum. :)
 
  Sıra kardeşimdeee. İki kelime ile bahsedeyim zaten anında anlayacaksınız neler yaptığını, neler yapabileceğini : moda, ikizler.. Çift karakterlilik dışında bütün açıklamalara uyuyor ve 21 mayıs doğumlu yani hem ikizler hem de boğanın özellikleri tutuyor. Ne kadar zor durumda olduğumu hissetmişsinizdir umarım..

  Şimdilik bu kadar yeter sanırım sonraki postlarda görüşmek üzere, kendinize iyi bakınnn :)

No comments:

Post a Comment